Leren showlijnen

Handgemaakte showlijn van zacht, rond gestikt leer. Geschikt voor zowel de kleine als de grote hond. Te bestellen in diverse kleuren, zoals zwart, bruin zand, ivoor en wit.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leren showlijn

Bent u op zoek naar een mooie lederen showlijn voor uw hond?
Hondenspecials.nl heeft een divers assortiment aan handgemaakte showlijnen van zeer zacht leer. U kunt hierbij denken aan een showlijn met een extra beschermstuk of een extra brede halsband.
Hondenspecials.nl heeft showlijnen die geschikt zijn voor alle rassen, dus of u een grote hond heeft of een kleine hond, wij hebben de juiste maat.
De lijnen zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van zeer soepel nappaleer.

Hoe bepaalt u de juiste maat van de leren showlijn?

Om de juiste maat te bepalen van de showlijn meet u de kopomvang van uw hond op het breedste gedeelte. Dit betekent dat u direct achter de oren van de hond meet.
Vervolgens telt u 2-3 centimeter op bij de kopomvang van de hond. Dan heeft u de juiste maat van de showlijn voor uw hond opgemeten.

Hoe bestel ik de showlijn voor mijn hond?

Als u een showlijn wilt bestellen kunt u kiezen uit diverse kleuren, namelijk: zwart, bruin, zand, ivoor of wit.
Ook is het vaak nog mogelijk om de kleur van het beslag aan te geven, zilver of goud. Het is voor het totale plaatje van belang dat de lijn qua kleur goed bij de hond past.
Als u de kopomvang van de hond heeft opgemeten en besloten heeft in welke kleur u de showlijn wilt bestellen, kunt u deze gegevens invullen en op de knop "in winkelwagen" klikken.

Levertijd van uw showlijn

Omdat uw leren showlijn met de hand voor u word gemaakt is de levertijd van de showlijn ± 1 week.

Vragen over onze showlijnen?

Heeft u een vraag over onze showlijnen? Stuur gerust een chatbericht via de website of een e-mail naar info@hondenspecials.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.