Leren lijnen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leren hondenriemen en leren hondenlijnen

Bent u op zoek naar een leren hondenriem van hoge kwaliteit leder? Onze leren hondenriemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en meerdere kleuren en zijn vervaardigd uit hoogwaardig leder. Wij beschikken over een aantal klassieke leren hondenriemen en premium leren hondenlijnen. Onze riemen hebben een hoogwaardige afwerking en een aantal hiervan zijn rondgenaaid, wat ervoor zorgt dat de lijn extra sterk is. Bij Hondenspecials.nl vindt u het beste voor uw hond!

Leren hondenriemen met lange levensduur

Bij Hondenspecials.nl vindt u riemen voor kleine, middelgrote en grote honden. Om ervoor te zorgen dat de riem perfect aansluit op het gewicht van de hond, is het raadzaam om de breedte van de riem (12mm tot 22mm) af te stemmen. Dit is belangrijk voor de levensduur van de hondenriem. Onze leren hondenlijnen zijn prachtig om te combineren met onze leren hondenhalsbanden. Belangrijk is dat wanneer u uw hond uitlaat, dat u niet bang hoeft te zijn dat de riem kapot gaat en uw hond wegloopt.

Leren retrieverlijn

Wanneer u het niet zo handig vindt om de hondenriem te combineren met een hondenhalsband, dan kunt u kiezen voor de ‘Retrieverlijn’. Deze riem beschikt over een verstelbare stopring, waardoor de riem gemakkelijk af en om te doen is. Meer informatie over deze riem kunt u bij de productinformatie vinden.

Lengte van de leren hondenriem

Welke lengte van de leren hondenriem u nodig heeft is afhankelijk van de vrijheid die u uw hond wilt geven. Bij Hondenspecials.nl kunt u kiezen uit een lengte van één of twee meter. De riemen zijn sterk en kunnen zeker tegen een stootje.

Levertijd van uw leren hondenlijn

Omdat uw leren hondenlijn met de hand voor u word gemaakt is de levertijd van de showlijn ± 1 week.

Leren hondenriem thuis laten bezorgen

Woont u in Echt, Susteren, St. Joost, Montfort, Maria Hoop, Koningsbosch of Posterholt? Dan zullen wij uw bestelling gratis bij u thuisbezorgen. Bent u buiten deze regio woonachtig, dan wordt uw bestelling verzonden via postorder. De verzendkosten vindt u op de pagina ‘Verzendkosten en bezorgen’.

Vragen?

Heeft u vragen over onze leren hondenriemen of andere producten? Stel uw vraag gerust via info@hondenspecials.nl of vul ons contactformulier in.