Leren halsbanden

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Leren halsband

Een leren halsband bestelt u voordelig bij Hondenspecials.nl. De halsbanden zijn vervaardigd uit hoge kwaliteit leder en zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Daarnaast kunt u bij een aantal leren halsbanden kiezen uit welk materiaal het beslag gemaakt dient te zijn. Veelal heeft u de keuze uit messing en ijzer.

Van klassieke tot luxe leren hondenhalsbanden

Gaat u voor een klassieke premium halsband, dan is deze in de kleinste maat al te verkrijgen vanaf €28,90. Wanneer u voor een luxere uitstraling gaat, bijvoorbeeld voor de Halsband Varadero, dan is de kleinste maat (40 cm/24 mm) verkrijgbaar voor €46,90. Bijna alle halsbanden zijn in kleine maten te verkrijgen.

De juiste maat halsband kiezen

Weet u niet welke maat halsband u moet aanschaffen voor uw hond? Belangrijk is dat u de nek van uw hond op het breedste gedeelte opmeet. Hierbij gaat het om de omtrek van de nek, waarbij u rekening houdt met of de leren halsband wel comfortabel is voor uw hond. Daarom raden wij aan dat er ongeveer twee vingers tussen de halsband en de nek van uw hond passen. Om te voorkomen dat uw hond zelf zijn/haar halsband af kan doen, is het belangrijk dat er niet teveel ruimte overblijft. Bestel uw leren hondenhalsband voordelig bij Hondenspecials.nl.

Tabel als hulpmiddel om het juiste formaat aan te schaffen

Bij Hondenspecials.nl willen wij u graag het beste voor uw hond bieden. Daarom bieden wij u leren halsbanden van het merk Maul Ledermanufaktur. Halsbanden van Maul zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan bekend om de lange levensduur. Om ervoor te zorgen dat u de juiste maat hondenhalsband kiest, hebben wij een tabel voor u opgesteld. Deze tabel is afkomstig van de leverancier en is afgestemd op deze specifieke leren hondenhalsbanden. U kunt onze maattabel gebruiken om de juiste hondenhalsband uit te kiezen.

Belangrijk om te weten

De afmetingen van de halsband kan ongeveer 5mm afwijken, omdat een gedeelte handgemaakt is. Houd er rekening mee dat de sluiting van de leren halsband niet wordt meegerekend in de tabel (totale lengte is alleen de leren band).

Levertijd van uw leren halsband

Omdat uw leren halsband met de hand voor u word gemaakt is de levertijd van de halsband ± 1 week.

Bezorging in omgeving Koningsbosch

Bent u woonachtig in Echt, Montfort, Posterholt, Maria Hoop, St. Joost, Susteren of Koningsbosch, dan bezorgen wij uw bestelling gratis bij u thuis. De verzendkosten buiten deze regio kunt u op de pagina ‘Verzendkosten en bezorgen’ vinden.

Heeft u vragen over onze leren halsbanden of andere producten? Wij beantwoorden uw vragen graag. Stuur een e-mail naar info@hondenspecials.nl of vul ons contactformulier in.