Mighty Beast

Mighty Beast

Mighty Beast, de sterke knuffel voor honden die graag kauwen op hun speelgoed. De Mighty Beast knuffels zijn er in 5 verschillende soorten en 2 verschillende maten, allemaal gemaakt van stevig canvas en sterk rubber.


Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. € 14,95
  2. € 14,95
  3. € 14,95
  4. € 14,95
  5. € 14,95
    Niet op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mighty Beast

Een knuffel maar dan sterker….

Een Mighty Beast is de oplossing als u een hond heeft die graag met knuffels speelt maar deze snel kapot maakt. Het Mighty Beast speelgoed heeft het uiterlijk van een knuffel met zijn vrolijke kleuren. De speeltjes zijn echter gemaakt van stevig canvas dat uiteraard met speciaal sterk garen aan elkaar gestikt is en extra sterk rubber voor de echte kauwer.

Welke soorten zijn er verkrijgbaar

De Mighty Beast knuffels zijn er in 5 verschillende soorten. Stuk voor stuk vrolijke speeltjes in felle kleuren die goed zichtbaar zijn voor uw hond. Zo is er de stoere Tiger in fel oranje canvas en tevens oranje armen van rubber, de robuuste Bull met rode rubberen armen en rood canvas, de vrolijke maar niet minder sterke Elephant uitgevoerd in blauw, het schattige Swine, dat met zijn knalroze uiterlijk heel geschikt is voor teefjes en als laatste de geheel grijze Rhino.

Voor wie is Mighty Beast geschikt?

Mighty Beast speeltjes zijn verkrijgbaar in 2 maten. De kleinste variant is ongeveer 17 cm bij 19 cm en daarmee uitermate geschikt voor kleine en middelgrote honden en zeker ook voor pups van alle rassen. De grootste variant is geschikt voor honden van grote en zeer grote rassen en heeft een afmeting van ongeveer 25 cm bij 25 cm