Over Ons

Hondenspecials.nl is ontstaan doordat wij voor onze eigen honden maar geen goede hondenkussens konden vinden.

Problemen waar wij tegenaan liepen waren:

  • kussens konden niet in zijn geheel gewassen worden, waardoor de vulling na verloop van tijd niet meer schoon was en ging stinken.
  • kussens die wel in zijn geheel gewassen konden worden, daarvan zat de vulling na 1 keer wassen als een prop in het midden.
  • vetbedden werden na een paar keer wassen lelijk en pluizig.

Wij ontwierpen een hondenligbed waarvan de stof en vulling aan elkaar vastgenaaid zitten zodat de vorm van het ligbed ook na meerdere keren wassen behouden blijft.
Ook kunnen onze hondenligbedden in zijn geheel in de wasmachine op 40 graden en blijft de stof mooi, ook na meerdere keren wassen.

Onze Bullmastiffs maken al jarenlang naar volle tevredenheid gebruik van onze hondenligbedden. Omdat ze niet van de bank af te krijgen zijn, zijn we ook hondendekens gaan maken, nu liggen ze nog steeds op de bank, maar wel op een deken!

Naast onze Bullmastiffs hebben we 13 jaar mogen genieten van een King Charles Spaniël. Als hij in bad was geweest of als het regende had hij het regelmatig koud. Voor hem ontwierpen wij een hondenslaapzak. Hij rolde zich hier helemaal in op en kwam er urenlang niet meer uit.

Al onze producten worden met de hand gemaakt zodra ze besteld zijn. U krijgt dus altijd een uniek en speciaal voor uw hond gemaakt exemplaar!

Door Hondenspecials.nl