Dé ultieme snack ervaring voor jouw hond!

LickiMat

Er zijn allerlei verschillende soorten Lickimatten te verkrijgen en dan hebben ze ook nog eens allemaal vrolijke, verschillende kleurtjes.
Op deze pagina maken we je wegwijs in de wereld van de Lickimat en laten we zien wat de verschillende eigenschappen van de Lickimatten zijn.
De Lickimat stimuleert het likken bij honden. Je kunt er een tussendoortje/snack in doen als beloning maar je kunt er ook de complete maaltijd van je hond in stoppen.
De rubberen uiteinden van de Lickimatten stimuleren de tong van de hond tijdens het snacken/eten. Dit verbetert de mondhygiëne, beschermt het gebit en het tandvlees en het kalmeert uw hond door endorfine af te geven. Lickimat is geschikt voor zowel droog, rauw als nat voer/snacks.
Lickimat

Playdate™

De Playdate is de makkelijkste van de 3 classics en is bovendien geschikt om verschillende soorten vloeibaar voer/snacks apart van elkaar te houden.

Buddy™

De Buddy heeft een wat complexere structuur en is daarom wat lastiger. Ook bij de Buddy lukt het nog om verschillende soorten voer/snacks uit elkaar te houden.

Soother™

De Soother is de meest uitdagende van de 3 classics en is het best geschikt voor vloeibare voeding/snacks.

De Lickimat Classics

Er zijn 3 verschillende modellen Lickimat Classics te koop en wel de Buddy, de Playdate en de Soother. Ze zijn alle drie in 5 verschillende kleuren verkrijgbaar:
Oranje, Groen, Turquoise, Roze en Paars.
Het verschil zit in de oppervlaktestructuur.

Alle 3 de Classic Lickimatten kunnen in de magnetron en in de vriezer, je kunt er dus heel veel kanten mee op en in de zomer ook bijvoorbeeld yoghurt op doen en invriezen zodat je hond kan genieten van een Lickimat ijsje.

De Lickimat Classic is gemaakt van TPR, dit is een soort rubber.De Lickimat Classic is niet geschikt voor de vaatwasser, maar kan gemakkelijk met de hand afgewassen worden.

De Lickimat Tuff

Ook de Lickimat Tuff is er in 3 verschillende modellen, de Tuff Buddy, Tuff Playdate en Tuff Soother. De Tuff modellen zijn allemaal gemaakt van TPR, een soort rubber en recyclebaar polyproyleen.
De Tuff modellen zijn steviger dan de Classics, dus heb je een hond die graag ergens op kauwt, dan is een Lickimat Tuff zeker aan te raden.
Bovendien kan de Lickimat Tuff in tegenstelling tot de Lickimat Classic wel in de vaatwasser.

Ook de Lickimat Tuff modellen zijn geschikt voor alle soorten voer/snacks, kunnen in de magnetron en in de vriezer.
Alle drie de modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Oranje, Groen, Turquoise, Rood en Paars.

Lickimat Slomo

De Lickimat Slomo is ideaal om droog en nat voer/snacks te combineren zonder dat het een rotzooi wordt. Vooral voor kleinere honden is de Slomo heel handig ter vervanging van een voerbak.

De Lickimat Slomo, kan in de vriezer, in de magnetron en in de vaatwasser en is gemaakt van TPR en recyclebaar polypropyleen.

Lickimat Wobble

De Lickimat Wobble is een unieke kom met rubberen bolletjes aan de binnenkant. De Wobble is ontworpen om nat, rauw en vooral vloeibaar voer/lekkers te combineren. De wobbles zijn uitermate geschikt voor het invriezen van vloeibare traktaties en spreads, zelfs het invriezen van verschillende lagen vloeistof is mogelijk.
Het wiebelen voegt een extra dimensie toe aan de uitdaging om de traktatie van het rubberen oppervlak te krijgen.

De Lickimat Wobble kan in de vaatwasser, vriezer en magnetron en is verkrijgbaar in de kleuren Oranje, Groen, Paars en Turquoise.

Lickimat Splash

De Lickimat Splash kan met een zuignap bevestigd worden aan gladde wandoppervlakken en ook aan badkuipen.
De Splash is geschikt voor zachte en smeerbare snacks.

De Splash wordt gebruikt om jouw hond rustig en ontspannen te houden tijdens het in bad gaan, trimmen of een onderzoek bij de dierenarts.

De Lickimat Splash is geschikt voor de vaatwasser, magnetron en vriezer en is verkrijgbaar in de kleuren Groen, Oranje, Paars en Turquoise.