Tasty Bone

Tasty Bones, botten gemaakt van speciaal nylon, in vele smaken en diverse vormen. Voor iedere hond is er een geschikt Tasty Bone.


Geen producten gevonden voor deze selectie.

Tasty Bones

Tasty Bones zijn botten in allerlei soorten, maten en smaken, gemaakt van speciale nylon en geschikt voor iedere hond die van kauwen houdt.
Kauwt uw hond graag op een bot, maar is dat snel op? Of slikt uw hond grote stukken bot in 1 keer door? Dan is Tasty Bone de perfecte oplossing. Het speciaal behandelde nylon waar de Tasty Bones van gemaakt zijn, is niet kapot te krijgen, uw hond kan dus uren kauwen en knagen zonder dat het bot op raakt of splintert.

Wat is Tasty Bone?

Tasty Bones zijn gemaakt van een speciale soort nylon, die ijzersterk is. De speciale structuren van de Tasty Bones botten zorgen ervoor dat het tandvlees van uw hond in een optimale conditie blijft. Uw hond zal graag op de Tasty Bones kauwen, ze hebben namelijk allemaal een heerlijke geur en smaak. De smaak zit door het gehele bot heen en niet alleen in de bovenste laag. Zodra de hond op het bot begint te kauwen komt er iedere keer opnieuw een heerlijke geur vrij.

Voor wie is Tasty Bone geschikt

Tasty Bones houdt rekening met alle soorten honden. Van klein tot zeer groot, extreme kauwers, platsnuitige honden, voor allemaal is er een Tasty Bone.
Tasty Bones geeft een 100 dagen garantie, dat wil zeggen dat de botten minimaal 100 dagen mee moeten gaan. De praktijk leert dat ook in een huis met meerdere honden de botten doorgaans veel langer meegaan dan 100 dagen.

Welke soorten Tasty Bone

Tasty Bones zijn er in verschillende vormen. Zo is er de normale botvorm voor heel kleine rassen ( Toy rassen ), kleine rassen en grote rassen.
Er is een Mega Bot voor de zeer grote rassen en een speciale Trio vorm voor de platsnuitige honden zoals de Engelse Bulldog. Alle botten zijn verkrijgbaar in verschillende smaken zoals Peanut Butter, Bacon, Beef, Lamb, Chicken, enz. Ook is er speciale Dental lijn met smaken zoals Mint en Peppermint. Regelmatig worden er Special Editions uitgebracht met bijzondere smaken.