Laatste Nieuws

 1. Tasty Bone

  Een echte topper voor uren, weken en maandenlang veilig kauwplezier! De tastybone heeft in tegen stelling tot andere soortgelijke nylon kluiven, een door en door smaak, dus niet alleen de toplaag.

  Deze kluif heeft tandverzorgende eigenschappen en is gemaakt uit speciaal behandelde nylon. Het afgekloven nylon vormt borsteltjes die op hun beurt zorgen voor en poetsende werking. De borsteltjes schuren langs de tanden waardoor ze het tandplak verwijderen. Het materiaal zal niet versplinteren. De kluiven zijn verschillend van vorm en grootte zodat er voor elk type hond een passende kluif is. Bij het kluiven komt er een aroma vrij die het kluiven voor uw hond nog aangenamer maakt.

  Gooi nooit kluiven in de richting van de hond want als de hond de kluif vangt kan er schade aan de mond, kaak en/of gebit ontstaan.

  Tastybone is getest door zeer krachtige kauwers. 

  Toy (11 cm): voor honden tot 6 kilo
  Small (15 cm): voor honden tot 15 kilo
  Large (18 cm): voor honden tot 30 kilo
  Mega(25 cm): voor honden vanaf 30kg
  Read more
 2. Kong Dynos

  KONG Dynos
  Met KONG Dynos zijn u en uw hond verzekerd van een geweldige tijd samen. Deze schattige speeltjes zijn gemaakt met een extra sterke voering voor langdurig speelplezier. Ze beschikken over een unieke en gevarieerde textuur wat de aandacht van uw hond houdt. Voor extra speelplezier hebben de KONG Dynos een squeaker (pieper) en maken ze een krakelend geluid.
   
  • Extra sterke voering voor langdurig speelplezier.
  • Unieke en gevarieerde textuur houdt de aandacht van uw hond.
  • Pieper en krakelend geluid voor extra speelplezier.  Read more
 3. Nieuwe website

  Zoals u kunt zien hebben we hondenspecials.nl vernieuwd!

  Read more